Dragi bralci B(r)loga nasvetov!

Zahvaljujem se vam, da spremljate vsebine, ki jih ponujam in mi pomagate, da postajajo še boljše in kvalitetnejše.
Vabim vas, da rešite kratko anketo, v kateri boste povedali, katere teme v zvezi z odnosi vas še posebej zanimajo. Vaše mnenje je zame zelo dragoceno, saj bodo na podlagi tega izoblikovane vsebine, ki bodo posredno doprinesle k vaši rasti in kvaliteti vaših odnosov.

Zaradi odličnega odziva bralcev nameravam nekatere teme nadgraditi in o njih tudi predavati. Katere so vas doslej najbolj pritegnile?

Prav lepo vabljeni, da tokrat VI svetujete meni.

Za sodelovanje ste lahko nagrajeni z Brlog-ovimi inspiracijskimi karticami! Anketa bo odprta do torka, 26.3. (do 20. ure), ko bom razglasila 2 nagrajenca, ki bosta izžrebana. Obveščena bosta preko e-mail naslova ali socialnih omrežij (Brlog nasvetov /brlog_nasvetov).

Reševanje ankete vam ne bo vzelo več kot 3 minute. Najdete jo na tej povezavi: https://docs.google.com/forms/d/1XzIM75l3CzecrQFdrNmRxCN_MjA808ZhtdrYjEZxe34/edit

 


Obvestilo o varstvu osebnih podatkov, v kolikor navedete svoj e-mail za prejemanje obvestil:
Vaši osebni podatki (spol, starost, e-mail) so varovani in obdelovani skrbno ter v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in pravili o varstvu osebnih podatkov.
V času upravljanja osebnih podatkov ima vsak posamezni udeleženec možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki osebnih podatkov (v računalniški obliki), skladno z veljavnimi predpisi. Podatke hranimo v računalniški obliki.