Spletni partnerski izziv je za letos končan, ponovno bo na voljo v postnem času v letu 2020.

Vabim vas k branju vtisov letošnjih udeležencev – kar 395 jih je bilo! Tukaj lahko preberete osebno izkušnjo ene od udeleženk, ki je podelila svoje doživljanje izziva.

Tukaj so dobesedni prepisi njihovih izjav:

»Všeč mi je bilo, da sem lahko bolj ozavestila, kaj pri fantu občudujem.«

»Res poglobljena vprašanja o odnosu, o katerih nisem nikoli razmišljala.«

»Dobre ideje za zbliževanje.«

»Izzive sva lahko prilagodila temu, da ne živiva skupaj.«

»Članek o navezanosti. To je bilo zame čisto nekaj novega.«

»Začneš razmišljati o stvareh, o katerih prej nisi.«

»Raznolikost.«

»Da sem velikokrat morala iz cone udobja. Veliko novih tem za pogovor.«

»Razlaga izzivov – kateri služi čemu. Ko sva to ozavestila, sva lahko uporabila novo znanje.«

»Praktični izzivi in vpogled v ženski svet.«

»Razmišljanje o svojih in njegovih lastnostih – predvsem dobrih, ki jih velikokrat spregledamo ali pa ne povemo.«

»Na videz preprosti izzivi, a strokovno podprti.«

»Nove ideje in spodbude, ki so mi dale misliti in se bolj potruditi za ženo.«

»Načrtno sem lahko posvetil več časa sebi in ženi.«

——————-

4O ZA LJUBEZEN je 40-dnevni spletni izziv za pare, ki pripomore k rasti partnerskega odnosa. Namenjen je parom med 15. in 99. letom starosti. Potekal je v postnem času med 6.3. in 20.4.2019.

*Sodelovanje v izzivu je BREZPLAČNO. Ste pa povabljeni, da všečkate in sledite Facebook strani ABili-naravna plodnost in Brlog nasvetov ter Instagram profila abili_naravna_plodnost in brlog_nasvetov, kjer lahko najdete tudi druge koristne informacije in nasvete za osebno in partnersko rast.

*Za več informacij lahko pišite na 40zaljubezen@gmail.com.

 

 

KDO SVA?

​Projekt 4O ZA LJUBEZEN sva ustvarili Alison in Martina. Za delom in spletno stranjo ABili – naravna plodnost stojim Alison, spletni portal Brlog nasvetov in online svetovalnico pa ustvarjam Martina. Združuje naju veselje do dela z ljudmi, raziskovanje področja odnosov, pisanje člankov, ustvarjanje novih projektov in prelivanje dobrih idej v resničnost.

Alison

Sem diplomirana medicinska sestra, mednarodna učiteljica Billingsove metode za naravno plodnost in študentka izpopolnjevalnega programa zakonske in družinske terapije (relacijsko-družinski model). Moje področje dela je predvsem skrb za zdravo in naravno plodnost žensk in moških; individualno poučenje parov Billingsove metode, učenje posameznic (od mladostnic do zrelih žensk v menopavzi) kako natančno spremljati svoj menstrualni ciklus ter splošno osveščanje o naravni plodnosti in cikličnosti telesa. Skozi vse to pa se seveda prepletajo odnosi, odnos do sebe, partnerski ter družinski odnosi. 

Martina

Sem mag. zakonskih in družinskih študij in specializantka zakonske in družinske terapije. Dosedanje izkušnje sem pridobivala kot prostovoljka v različnih lokalnih in mednarodnih organizacijah. Izvajam podporo posameznikom, parom, družinam preko tematskih predavanj, delavnic oz. podpornih programov ter nudim anonimno in brezplačno svetovanje v online svetovalnici. Sodelujem tudi z javnimi službami, nevladnimi organizacijami, društvi, zavodi oz. inštituti v privatnem sektorju. Najbolj me veseli delo s pari v povezavi z razvojem in partnersko rastjo.